dimarts, 14 de març del 2017

Tres són multitud



Els dimarts solen ser més tranquils i relaxats, però hui ens hem trobat una visita no esperada al centre. Un senyor entrajat de cap a peus, amb corbata roja, amb sabates de mudar... un aspecte poc vist a un centre de secundària... era el cap dels caps, el capdill.
El capdill ha arribat a la primera hora i ha tingut el plaer d’acompanyar durant tot el matí a l’ àngel de la guarda i a la seua sombra.
La primera hora ha estat un poc desconcertant per a les 35 bestioletes festeres que aterren a l’aula-matèria, aquestes s’han trobat a l’esperat l’àngel de la guarda + al capdill + l’ombra de l’àngel. el fet de veure una presència nova els ha fet comportar-se diferent, més atents, participatius i callats mentre s’explicava tot... Quan ha sonat el timbre el capdill se’ns ha arrimat i s’ha quedat parlant amb l’àngel de la guarda una bona estona, era l’hora del pati i després les petites bèsties tenien un control, per no perdre el temps, he arreglat l’aula per a quan arribaren poder anar seient i repartir els exàmens. Només sonar el timbre les primeres bestioletes han arribat contant xafardejos, ahir arribà un nou àngel de la guarda i estan a l’aguait de tot allò que fa.... Encara no havien entrat per la porta i ja estaven contant-me que havien parlat amb el nou àngel de la guarda, fins que han vist al capdill i s’han quedat sufocades i confoses sense saber què dir ni què fer... 
 

1 comentari: